Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nejtvrdší střelu na HT má Jarda42, jeho rány látají rychlostí 126km/h...

Gratuluji...já se dostal jen na 114km/h...

Něco mi říká, že pokud budeme zítra soutěžit o nejtvrdší střelu, tak já se zařadím na chvost při vyhlašování výsledků

POZOR-TENTO TÝDEN TRÉNINKY POUZE ÚTERÝ A STŘEDA

Ahoj Honzo,bylo natočeno hodně materiálu...stále se to zpracovává ve studiu,režisér Blackstar na tom maká ve dne v noci...

Ahoj Martine, radar je fajn věc jen abychom si snahou o co největší ránu neublížili :-).
Ž s tím pořád otravuje, ale natočené Varsko-Ostrovské utkání by už nebylo k mání? Honza

Seminář byl v pořádku,jistě se bude opakovat...

NOVINKA na zítřejší trénink-MĚŘENÍ TVRDOSTI(rychlosti)STŘELY...budeme mít na ledě speciální radar a každý se pokusí překonat světový rekord Zdena Cháry z Bostonu...

Seminář bezvadný

Ahoj Martine, posílám ti slíbený link k tomu domu, najdete tam stručný popis fotky... http://www.rrdum.cz/fotogalerie.htm
Roman

Dnes to byl tedy fičák... doufám,že černý team si vzal kinedryl aby nebloudili po Praze a našli tu naši hospůdku

Ahoj Johane, zrovna dnes jsme se o tobě bavili...co je s tebou a tak...přeji brzké uzdravení a těšíme se na tebe...

Hi guys, vidím, že HT žije to je dobře, narozdíl ode mě, dneska mě pustili ze špitálu; bude to eště na dlouho, snad se do léta uvidíme, CUL8r

díky Martine

dík

Romane pokusím se sehnat, tímto odpovídám i dalším zájemcům o fotky,originál nemám,ale zapracuju na tom...

Martine, nemohl by jsi nahrát někam aby se dala stáhnout alespoň ta první celková fotka v originálním rozlišení, dík Roman

Pánové díky a jsem rád,že se víkendové zápasy líbily...doplnil jsem fotogalerii o snímky z obou utkání...

I když sem se účastnil jen sobotního hokeje, tak i tak to byl pro mě super zážitek. Dík moc Mašky, byla to paráda

skoda chlapy, ale urcite jste si dobre zahraly a ziskaly cenne zkusenossti

Video zpracuji, nahrané v PC je,ale ještě musím stáhnout nějaký konvertor a kompresor do avi, protože 13Gb videa nikam nahrávat nebudu

Mašky víkend byl moc hezký, díky
Nj