Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

už se těším

díky pánové...přiučit se může každý...lekce probíhají pravidelně každý týden v úterý,středu a pátek...

to je víc než highlights...a zítra na tréninku bude replay...

gratulace!! a nejaky replaye, highlighty ?

Marťas gratulace ke gólu, je vidět, že si ode mě něco přeci jen odkoukal

ahoj Martine a co ribano kafu 36 ? nezapoměl jsi dorazím ve středu těším se ahoj všem

Martine gratuluji k uspechu a tesim se na dalsi trenink. Diky treninkum HT jsem zase o kousek dal. Dekuji celemu vedeni za pristup a vedeni treninku.

Oficiální zpráva ČTK: Česká veteránská reprezentace dosáhla velkého úspěchu, ve švédském Grästorpu porazila tým plný švédských hvězd 5:2. Výsledek: Švédsko - Česká republika 2:5 (0:2, 1:1, 1:2). Branky: R. Persson, Rhodin - Válek 2, Maškarinec, Žemlička, R. Procházka. V sestavě domácích nastoupili mj. Näslund, Gustafsson, Höglund, W. Lindström, Svensson, Dahlin a další osobnosti.

Pravidelné tréninky na HT jsou zárukou úspěchu...

Samé dobré zprávy z minulého týdne...

Zítra pokračujem v nastoleném trendu a přivezu na trénink stulpny č.10,23,27 a ribano PAVEL19...a budou i veselé historky ze sobotního zápasu SWE-CZE...

Oficiální zpráva ČTK(vydána se zpožděním-jelikož redaktor byl časově vytížen)

Páteční utkání na ZS Letňany bylo nejdelší v historii HT.Vyrovnání černého mužstva v power play a následná penaltová loterie byla infarktová záležitost pro všechny účastníky a diváky.Nasazení a vůle vyrovnat černých byla srovnatelná s kanadskými profesionály.V neposlední řadě
se musím zmínit o heroickém výkonu brankářů při penaltách

mě se trénink líbil moc moc

mám teda taky jeden příspěvěk do diskuse; těším se na návrat trenéra z cesty kolem světa, protože ten novej trenér, to je teda hroznej pes

No a chtělo by to před tím zápasem v Ostrově dát si aspoň jednu 60ti minutovku hokeje a hezky se sehrát a udělat nějakou sestavu útočníků a obránců

I přes bolest zad to byl super trénink a parádní hokej

jsou tam zapasy khl nhl atd nejlepší na khl je Aliez

ty přenosy bych zkusil třeba: http://atdhenet.tv/
jsou tam i fotbalové, basketové, mma.. prostě všechen sport

Zdarec, hele, na včerejším tréninku někdo řikal webovou adresu s přenosama hokejových zápasů.. Nemohli by jste mi jí sem napsat? :-) Díkes moc

tak by se trénovalo 3vs3 4vs4 nebo přesilovky :-) byla by sranda
Ahoj Maški, tak dneska jsem se dověděl nemilou zprávu ohledně práce... všechny víkendy mám volný, kromě 9.-10.4. takže sem se na zápas v Ostrově těšil uplně zbytečně. Nemůžu tam jet, z práce mě nepustí :-(