Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ahoj Martine a co ribano kafu 36 ? nezapoměl jsi dorazím ve středu těším se ahoj všem

Martine gratuluji k uspechu a tesim se na dalsi trenink. Diky treninkum HT jsem zase o kousek dal. Dekuji celemu vedeni za pristup a vedeni treninku.

Oficiální zpráva ČTK: Česká veteránská reprezentace dosáhla velkého úspěchu, ve švédském Grästorpu porazila tým plný švédských hvězd 5:2. Výsledek: Švédsko - Česká republika 2:5 (0:2, 1:1, 1:2). Branky: R. Persson, Rhodin - Válek 2, Maškarinec, Žemlička, R. Procházka. V sestavě domácích nastoupili mj. Näslund, Gustafsson, Höglund, W. Lindström, Svensson, Dahlin a další osobnosti.

Pravidelné tréninky na HT jsou zárukou úspěchu...

Samé dobré zprávy z minulého týdne...

Zítra pokračujem v nastoleném trendu a přivezu na trénink stulpny č.10,23,27 a ribano PAVEL19...a budou i veselé historky ze sobotního zápasu SWE-CZE...

Oficiální zpráva ČTK(vydána se zpožděním-jelikož redaktor byl časově vytížen)

Páteční utkání na ZS Letňany bylo nejdelší v historii HT.Vyrovnání černého mužstva v power play a následná penaltová loterie byla infarktová záležitost pro všechny účastníky a diváky.Nasazení a vůle vyrovnat černých byla srovnatelná s kanadskými profesionály.V neposlední řadě
se musím zmínit o heroickém výkonu brankářů při penaltách

mě se trénink líbil moc moc

mám teda taky jeden příspěvěk do diskuse; těším se na návrat trenéra z cesty kolem světa, protože ten novej trenér, to je teda hroznej pes

No a chtělo by to před tím zápasem v Ostrově dát si aspoň jednu 60ti minutovku hokeje a hezky se sehrát a udělat nějakou sestavu útočníků a obránců

I přes bolest zad to byl super trénink a parádní hokej

jsou tam zapasy khl nhl atd nejlepší na khl je Aliez

ty přenosy bych zkusil třeba: http://atdhenet.tv/
jsou tam i fotbalové, basketové, mma.. prostě všechen sport

Zdarec, hele, na včerejším tréninku někdo řikal webovou adresu s přenosama hokejových zápasů.. Nemohli by jste mi jí sem napsat? :-) Díkes moc

tak by se trénovalo 3vs3 4vs4 nebo přesilovky :-) byla by sranda

60 minut hokeje nezní špatně, ale muselo by nás chodit aspon 20 lidí plus brankáři, jinak bychom tam chcípli na tom ledě...

Takhle když je k dispozici maximálně jeden hráč na střídání, tak bychom se tam plazili po ledě už po první třetině...

no a pátky bych dal hokej 60minut :-) at se do toho dostaneme a sehrajeme

Dnešní trénink se zařazením nových prvků (založení útoku a 3-1,2-1,1-1) nám mnoho odhalil...budeme v tomto trendu pokračovat na úterních trénincích...středy budou nadále zaměřeny na silově obratnostní bruslení,vedení kotouče a střelbu...takže zítra se budu těšit...

hmm

a sakra tak to se mám na co těšit, ale přijít už musím, když jsem se neprozřetelně přihlásil

Marťas gratulace ke gólu, je vidět, že si ode mě něco přeci jen odkoukal