Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jsou tam zapasy khl nhl atd nejlepší na khl je Aliez

ty přenosy bych zkusil třeba: http://atdhenet.tv/
jsou tam i fotbalové, basketové, mma.. prostě všechen sport

Zdarec, hele, na včerejším tréninku někdo řikal webovou adresu s přenosama hokejových zápasů.. Nemohli by jste mi jí sem napsat? :-) Díkes moc

tak by se trénovalo 3vs3 4vs4 nebo přesilovky :-) byla by sranda

60 minut hokeje nezní špatně, ale muselo by nás chodit aspon 20 lidí plus brankáři, jinak bychom tam chcípli na tom ledě...

Takhle když je k dispozici maximálně jeden hráč na střídání, tak bychom se tam plazili po ledě už po první třetině...

no a pátky bych dal hokej 60minut :-) at se do toho dostaneme a sehrajeme

Dnešní trénink se zařazením nových prvků (založení útoku a 3-1,2-1,1-1) nám mnoho odhalil...budeme v tomto trendu pokračovat na úterních trénincích...středy budou nadále zaměřeny na silově obratnostní bruslení,vedení kotouče a střelbu...takže zítra se budu těšit...

hmm

a sakra tak to se mám na co těšit, ale přijít už musím, když jsem se neprozřetelně přihlásil

Když už nevyvineme jejich tempo tak se budeme snažit alespoň vypadat jako hokejisti..

Nácvik útoků bude hustej, trochu se bojim, že se u toho zmrzačim

Martin: ja vim, zabydluju se v praci a porad me posilaj na sluzebky:-(

Mašky budeme se snažit nasadit tempo KHL ale jsem přesvědčen že zůstane pouze u snahy

Mílo budu...ale obávám se,že se nedočkám...

najbis to se dozvíš v úterý...ale to musíš přijít na trénink,zatím stále jen diskutuješ...

Grazlll to vystihl přesně...

KHL jsou oproti našemu tempu šneci

A co je v planu na stredu?

Toho jsem se právě bál. Doufám , že to po nás nebudeš chtít v jejich tempu.Míla

Na úterním tréninku budeme nacvičovat založení útoku.
Rozehrávku,správné najetí,přechod středního pásma.Řešení situací 1-1,2-1.A hlavně trénink střelby.Novinky z ruské KHL na HT...

No dobrá zpráva, vzdělávání trenéra bylo očividně úspěšné, což nám bude velmi prospěšné

Trénink byl bezvadný, jen se mi to moc nevyvedlo, měl jsem 30, zlomil jsem hokejku za 4tis, narazil si záda (asi z toho stárnutí) no pro mě spíše negativní. Ale oslava a přípitek byl s vámi moc prima, díky. Mašky a Míla u mě ještě mají dárek, co jsem rozdával

I přes bolest zad to byl super trénink a parádní hokej