Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no a pátky bych dal hokej 60minut :-) at se do toho dostaneme a sehrajeme

Dnešní trénink se zařazením nových prvků (založení útoku a 3-1,2-1,1-1) nám mnoho odhalil...budeme v tomto trendu pokračovat na úterních trénincích...středy budou nadále zaměřeny na silově obratnostní bruslení,vedení kotouče a střelbu...takže zítra se budu těšit...

hmm

a sakra tak to se mám na co těšit, ale přijít už musím, když jsem se neprozřetelně přihlásil

Když už nevyvineme jejich tempo tak se budeme snažit alespoň vypadat jako hokejisti..

Nácvik útoků bude hustej, trochu se bojim, že se u toho zmrzačim

Martin: ja vim, zabydluju se v praci a porad me posilaj na sluzebky:-(

Mašky budeme se snažit nasadit tempo KHL ale jsem přesvědčen že zůstane pouze u snahy

Mílo budu...ale obávám se,že se nedočkám...

najbis to se dozvíš v úterý...ale to musíš přijít na trénink,zatím stále jen diskutuješ...

Grazlll to vystihl přesně...

KHL jsou oproti našemu tempu šneci

A co je v planu na stredu?

Toho jsem se právě bál. Doufám , že to po nás nebudeš chtít v jejich tempu.Míla

Na úterním tréninku budeme nacvičovat založení útoku.
Rozehrávku,správné najetí,přechod středního pásma.Řešení situací 1-1,2-1.A hlavně trénink střelby.Novinky z ruské KHL na HT...

No dobrá zpráva, vzdělávání trenéra bylo očividně úspěšné, což nám bude velmi prospěšné

Trénink byl bezvadný, jen se mi to moc nevyvedlo, měl jsem 30, zlomil jsem hokejku za 4tis, narazil si záda (asi z toho stárnutí) no pro mě spíše negativní. Ale oslava a přípitek byl s vámi moc prima, díky. Mašky a Míla u mě ještě mají dárek, co jsem rozdával

Dodatečná gratulace Blackstarovi

Poděkování HT Teamu za vedení tréninků

Vrátil jsem se z inspekční cesty do Omsku se spoustou novinek.Zase budem o krok dál...

Ještě jednou gratulace Blackstar, Bohemka výborně vychlazená , dortíček super. Tréning super až na ty kliky.

Tak snad se trenink povedl, i kdyz na zacatku se nam nedarilo :-)Utkání 4 na 4 mel dobrou úroveň a bylo hodně bojovné.No a občerstvení díky Blackstarovi a jeho paní nemělo chybu :-)Díky moc.Kdo nepřišel-jeho chyba,včetně Maškyho............... :-)

Dneska super, oslava na konci taky skvělá, šáňo i dort bezva, Patriku... škoda jen, že Maški chyběl.

Tak pánové děkuji za přáníčka

Snad vám občerstvení chutnalo, měli jste nealko Bohemku s jahodama, tzv BEBE řez domácí výroby a každý dostal půl litránku Trnkové slivovice z Valašska, ale ne takového patoku co se vozí pro pražáky, mám ověřeno, že je to kvalitka (aby ne za ty prachy

No a co se týká hokeje, moc pěkné, omlouvám za dnešní zpracování přihrávek a nevyužití šancí,ale jak jsem zjistil, moje X60 praskla a moc s tím nešlo hrát

cus Bobo,ok dik za info.A dej se do kupy,at nevypadnes ze strelecke formy :-)
60 minut hokeje nezní špatně, ale muselo by nás chodit aspon 20 lidí plus brankáři, jinak bychom tam chcípli na tom ledě...
Takhle když je k dispozici maximálně jeden hráč na střídání, tak bychom se tam plazili po ledě už po první třetině...